x

Винаги в наличност:
Касета - 5 пластно велпапе, вълна Е + С
размери: 560 x 390 x 105 mm

x

Продаваме

Ротощанца

Машината е предназначена за печат и щанцоване на велпапе и микровелпапе. Максимален печатен формат - 1600x1200 мм, минимален печатен формат – 600х300 мм, минимална дебелина на заготовката – 2.5 мм, максимална дебелина на заготовката – 6 мм, производителност – до 60 м/мин, габарити – 2500х1700х5200 мм

Машина за лепене на кашони

Технически параметри – максимални размери на разгъвката 2100 х 2100 мм, материал три и пет пластно велпапе, лепило С 200, производителност – 35 броя за минута. Габарити на машината 4200 х 2430 х 1600 мм. Тегло 650 кг.

Риц – биг машина

Риц – биг машина за обработка на три и пет пластно велпапе за производство но кашони. Дължина на плота – 220 см. Регулеруеми подаващи валове.

Винаги в наличност Всякакви размери кутии за пица.

Винаги в наличност кутии за пица

Направи запитване

Винаги в наличност всякакви размери кутии за пица.

Вид пицаРазмери (в мм)
Малка пица - кафява 250 x 250 x 30
Малка пица - бяла 250 x 250 x 30
Малка пица - кафява 260 x 260 x 40
Малка пица - бяла 260 x 260 x 40
Средна пица - кафява 305 x 305 x 30
Средна пица - бяла 305 x 305 x 30
Средна пица - кафява 310 x 310 x 40
Средна пица - бяла 310 x 310 x 40
Фамилна пица - кафява 510 x 510 x 40
Фамилна пица - бяла 510 x 510 x 40

Винаги в наличност КАШОНИ кафяви

Направи запитване

КАШОНИ кафяви

КАШОНИ кафявиРазмери (в мм)
3 пластен 60 * 40 * 40
3 пластен 39 * 39 * 40
3 пластен 59 * 39 * 32
3 пластен 51 * 36 * 18
3 пластен 30,5 * 21,5 * 19
5 пластен 36,5 * 28 * 24
5 пластен 32 * 25,5 * 26,5

Винаги в наличност КАСЕТА

Направи запитване

КАСЕТА

КАСЕТАРазмери (в мм)
39,5 *28 * 14
60 * 40 * 16
56 * 36 * 10,5

Винаги в наличност Кутия Пиле

Направи запитване

Кутия Пиле

Кутия Пиле ( капак + дъно)Размери (в мм)
54 * 34 * 9

Винаги в наличност ТАВА

Направи запитване

ТАВА

ТАВАРазмери (в мм)
33,5 * 26,7 * 5
29 * 24 * 7
29 * 24 * 7
44 * 29 * 8

Голямо разнообразие на размери и модели Кутии за хранително - вкусовата промишленост.

Фирмата е сетифицирана по

iso

ISO 9001:2008

Речник на термините

Архивни кутии, Архивни папки и контейнери
Архивните кутии са идеално решение за съхранение на фирмени документи. Осигуряват безопасно съхранение на документите за дълго време. Удобните дръжки позволяват лесно вдигане и преместване, а капакът приляга плътно и предотвратява натрупването на прах.
Противошокови картонени кутии
Кутии предпазващи от удари - спомагателни опаковки под формата на лист или листове от картон с нанесени линии rilevok със или без последващо сгъване, лепене или шиене, използват се за защита на опакованите продукти от удар и вибрации.
БИГОВКА
Биговка - е надлъжна бразда в листа от велпапе, за да се подпомогне правилното прегъване на картона. Прави се върху картон с плътността на най-малко 200 грама на квадратен метър. Биговането се прави най-вече с помощта на специални инструменти или машини.
Хартия за велпапе
Хартия за велпапе - хартия, предназначена за изработка на слой от велпапе картона.
Изрязване
Изрязване - това е довършителен процес за придаване форма на продукта. Извършва с щанцоване матрици, които се използват за пробиване на дупки с различни форми на отпечатаните страници.
Режеща машина
Режещата машина е специална единица, която използва пресова основа за изрязване на картонени кутии, опаковки от велпапе и други.
Тегло на опаковката
За теглото на велпапе картона е прието да се взима масата на квадратен метър. Тегло на един квадратен метър в зависимост от масата на кв. м зависи от това дали се използват плоски или велпапе пластове, вида и броя на велпапе пластовете както и количеството лепило. Теглото на опаковката се определя от съотношението на масата към площада на опаковката.
Въвеждаща картонена кутия
Поставя се във вътрешността на картонената кутия или кашона. Помощно средство във вид на лист с нанесени рилевочни линии.
Гофриран картон
Гофриран картон или велпапе картон - Навълнен картон на плоски слоеве. Използва се в производството на опаковки за опаковане на различни видове продукти.
Велпапе кашон
Най-популярния и универсален вид опаковка. Изработва се от три слоя, пет слоя, седем слоя велпапе. Видове велпапе кутии: стандартни четири клапанни велпапе кутии, кутии със сложна конфигурация, обгръщаща, различни велпапе кутии.
Велпапе контейнер
Велпапе контейнер - опаковка от велпапе. Изработва се от три слоя или петслойно велпапе. Видове от велпапе: стандартни 4-клапанни кутии, кутии със сложна конфигурация, обгръщащ, различни велпапе кутии (тави). Използване на велпапе контейнери: велпапе контейнерите се използват в почти всички отрасли на промишлеността. Също така велпапе контейнерите намират и приложение в бита при пренос на бага, съхранение и складиране на стоки.
Велпапе кутия
Велпапе кутия - изделие из велпапе. В зависимост от конструкцията си, велпапе кутиите се разделят на следните основни групи: сгъваеми четири клапанни, сгъваеми с блокировки, сгъваеми с крайни капаци, несгъваеми, амбалажен тип с твърдо дъно и отварящ се капак, плъзгащ тип, комбинирана.
Пласт велпапе
Пласт велпапе - това е полимерен материал, който по конструкция прилича на трислоен велпапе картон.
Готови кутии
Всеки вид продукт се нуждае от готова опаковка, за правилното му съхранение от производителя докато достигне до потребителя.
Готова опаковка
Готова опаковка - това е предварително изготвена опаковка. За лесен транспорт, готовите опаковки обикновено се използват в различни видове и големини, за да не заемат много място. Готовите опаковки, съхраняват продукта в перфектно качество и външен вид до доставянето му до клиента.
Велпапе опаковка
Един от на-известните видове картонени опаковки. Изработва се от трислойно, петслойно или седемслойно велпапе.
Велпапе
Велпапе - един от слоевете на велпапе картона, който е изработен под формата на вълни и е залепен към плосък лист. Съществуват няколко вида велпапе за производство на велпапе картон.
Напластяване
Напластяване - процес при който се наслагват няколко пласта хартия с вълнообразни гънки.
Дизайн на опаковката
Дизайн на опаковката - това е външният вид изготвен от производителя на опаковки по желание на фирмата поръчител. Дизайн на опаковката играе решаваща роля в областта при пускането на продукти на пазара. Дизайн на опаковката - това е истинската реклама. Ето защо, от това колко добре изпълнен дизайна на опаковката зависи и успехът на производителя.
Двуслоен велпапе картон
Двуслоен велпапе картон - картон състоящ се от един плосък и един велпапе слой. Това е много гъвкав вид картон, предназначен главно за опаковане. Най-често се доставя на рула.
Твърдост
Твърдост - това е съпротивлението на материала при огъване. Твърдостта на картона е една от най-важните му характеристики, защото главната функция на опаковката е да предпазва продукта. В зависимост от плътността и марката твърдостта на картона също може да е различна.
Заготовка на картонена кутия
Заготовка на картонена кутия - това е лист картон с прокарани линии за сглобяване и изсечени капаци за затваряне.
ИСО (ISO)
ИСО (ISO) - е определен стандарт от Международната организация по стандартизация и важи за всички видове продукти, включително и картон от велпапе. Освен ISO 9000, който се явява като ръководство за добри практики за управление на качеството за всички предприятия независимо от вида на продукцията им, има и други стандарти на управление.
КРАФТЛАЙНЕР
Крафтлайнер - е вид картон. В международната практика Крафтлайнер се състои на 100%, от сулфатна целулоза (произведен посредством сулфатен процес), нарича се също Топлайнер. Крафтлайнер е много пластов материал. Броят на слоевете варира от два до осем, в зависимост от възможностите на машината.
Кутии
Кутиите могат да бъдат изработени от различни материали, но най-широко използваните са кутии от картон и велпапе. Кутиите могат да бъдат с различни размери, от най-малкия (ексклузивна кутия), до нестандартни (велпапе) размери. Върху кутиите от велпапе може да се прилага няколко вида печат: флексо печат, ситопечат, офсетов печат.
КАРТОН
Картон - твърд лист или платно образен материал с дебелина от 0,3 до 5 мм, изработен подобно на хартията от целулоза. Като суровина за изработка на картон се използват предимно: термомеханична маса, полуцелулоза, небелена целулоза и хартиени отпадъци. Могат да се използват и синтетични или минерални влакна.
Картонени кутии
Картонени кутии - това са картонени опаковки изработени от велпапе. Могат да бъдат изработени от плосък (едно слоен) полиграфичен картон, нормален плосък (едно слоен) картон за кутии и микро велпапе. Могат да се използват за различни дейност: както транспортиране на товари с големи размери , така и с малки размери.
Опаковъчни кутии
Към днешна дата, опаковъчните кутии са основна съставка в във всички области на промишлеността. Първо, по отношение на сигурността - нищо няма да защити стоката Ви както добрата опаковка. Второ, дизайн на опаковката - това е мощен инструмент за представяне на продуктите и за създаване на лице на производителя.
КРАФТ
Плосък слой велпапе, състоящ се главно от сулфатна целулоза (ISO). Към материалите от първични влакна се отнася и сулфатната целулоза. Те се отличават с характерен кафеникав цвят (кафе с мляко) и цвета на гърба, имат и повишени твърдостни характеристики.
Плака
Клише - плоча, изработена от специален материал - фотополимер - огледален образ на всички елементи от един и същи цвят, които трябва да бъдат отпечатани върху материала. Печатарското мастило се прилага върху плаката и чрез нея се отпечатва върху повърхността за печат. Пример - отпечатване на лого или печат които има всяка компания всяка компания.
Нарезни кутии
Нарезните кутии обикновено са с четириклапанова конструкция, слепена от една или две страни. Има и кутии със сложно изрязване. Отличават се с големи размери и непретенциозен вид. Примери: контейнери за промишлени стоки, кутии за пица или системни единици.